4 842 001 i Ord
fire millioner ottehundrede toogfyrre tusind en
| Tal | 4 842 001 |
|---|---|
| i Ord | fire millioner ottehundrede toogfyrre tusind en |
| Ordenstal | fire millioner ottehundrede toogfyrre tusind en. (4842001.) |
| På en check | Fire millioner ottehundrede toogfyrre tusind en kroner og 00/100 øre |