4 742 i Ord
fire tusind syvhundrede toogfyrre
| Tal | 4 742 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind syvhundrede toogfyrre |
| Ordenstal | fire tusind syvhundrede toogfyrre. (4742.) |
| På en check | Fire tusind syvhundrede toogfyrre kroner og 00/100 øre |