4 429 i Ord
fire tusind firehundrede niogtyve
| Tal | 4 429 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind firehundrede niogtyve |
| Ordenstal | fire tusind firehundrede niogtyve. (4429.) |
| På en check | Fire tusind firehundrede niogtyve kroner og 00/100 øre |