4 427 i Ord
fire tusind firehundrede syvogtyve
| Tal | 4 427 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind firehundrede syvogtyve |
| Ordenstal | fire tusind firehundrede syvogtyve. (4427.) |
| På en check | Fire tusind firehundrede syvogtyve kroner og 00/100 øre |