4 423 i Ord
fire tusind firehundrede treogtyve
| Tal | 4 423 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind firehundrede treogtyve |
| Ordenstal | fire tusind firehundrede treogtyve. (4423.) |
| På en check | Fire tusind firehundrede treogtyve kroner og 00/100 øre |