4 379 i Ord
fire tusind trehundrede nioghalvfjerds
| Tal | 4 379 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind trehundrede nioghalvfjerds |
| Ordenstal | fire tusind trehundrede nioghalvfjerds. (4379.) |
| På en check | Fire tusind trehundrede nioghalvfjerds kroner og 00/100 øre |