4 342 i Ord
fire tusind trehundrede toogfyrre
| Tal | 4 342 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind trehundrede toogfyrre |
| Ordenstal | fire tusind trehundrede toogfyrre. (4342.) |
| På en check | Fire tusind trehundrede toogfyrre kroner og 00/100 øre |