3 770 i Ord
tre tusind syvhundrede halvfjerds
| Tal | 3 770 |
|---|---|
| i Ord | tre tusind syvhundrede halvfjerds |
| Ordenstal | tre tusind syvhundrede halvfjerds. (3770.) |
| På en check | Tre tusind syvhundrede halvfjerds kroner og 00/100 øre |