3 448 i Ord
tre tusind firehundrede otteogfyrre
| Tal | 3 448 |
|---|---|
| i Ord | tre tusind firehundrede otteogfyrre |
| Ordenstal | tre tusind firehundrede otteogfyrre. (3448.) |
| På en check | Tre tusind firehundrede otteogfyrre kroner og 00/100 øre |