3 331 i Ord
tre tusind trehundrede enogtredive
| Tal | 3 331 |
|---|---|
| i Ord | tre tusind trehundrede enogtredive |
| Ordenstal | tre tusind trehundrede enogtredive. (3331.) |
| På en check | Tre tusind trehundrede enogtredive kroner og 00/100 øre |