318 i Ord
trehundrede atten
| Tal | 318 |
|---|---|
| i Ord | trehundrede atten |
| Ordenstal | trehundrede atten. (318.) |
| På en check | Trehundrede atten kroner og 00/100 øre |
| Tal | 318 |
|---|---|
318 med ord er trehundrede atten.
På en check skriver man Trehundrede atten kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 318 er trehundrede atten. (318.).