2 870 i Ord
to tusind ottehundrede halvfjerds
| Tal | 2 870 |
|---|---|
| i Ord | to tusind ottehundrede halvfjerds |
| Ordenstal | to tusind ottehundrede halvfjerds. (2870.) |
| På en check | To tusind ottehundrede halvfjerds kroner og 00/100 øre |