2 834 i Ord
to tusind ottehundrede fireogtredive
| Tal | 2 834 |
|---|---|
| i Ord | to tusind ottehundrede fireogtredive |
| Ordenstal | to tusind ottehundrede fireogtredive. (2834.) |
| På en check | To tusind ottehundrede fireogtredive kroner og 00/100 øre |