2 825 i Ord
to tusind ottehundrede femogtyve
| Tal | 2 825 |
|---|---|
| i Ord | to tusind ottehundrede femogtyve |
| Ordenstal | to tusind ottehundrede femogtyve. (2825.) |
| På en check | To tusind ottehundrede femogtyve kroner og 00/100 øre |