2 726 i Ord
to tusind syvhundrede seksogtyve
| Tal | 2 726 |
|---|---|
| i Ord | to tusind syvhundrede seksogtyve |
| Ordenstal | to tusind syvhundrede seksogtyve. (2726.) |
| På en check | To tusind syvhundrede seksogtyve kroner og 00/100 øre |