2 552 i Ord
to tusind femhundrede tooghalvtreds
| Tal | 2 552 |
|---|---|
| i Ord | to tusind femhundrede tooghalvtreds |
| Ordenstal | to tusind femhundrede tooghalvtreds. (2552.) |
| På en check | To tusind femhundrede tooghalvtreds kroner og 00/100 øre |