2 531 i Ord
to tusind femhundrede enogtredive
| Tal | 2 531 |
|---|---|
| i Ord | to tusind femhundrede enogtredive |
| Ordenstal | to tusind femhundrede enogtredive. (2531.) |
| På en check | To tusind femhundrede enogtredive kroner og 00/100 øre |