20 301 i Ord
tyve tusind trehundrede en
| Tal | 20 301 |
|---|---|
| i Ord | tyve tusind trehundrede en |
| Ordenstal | tyve tusind trehundrede en. (20301.) |
| På en check | Tyve tusind trehundrede en kroner og 00/100 øre |
| Tal | 20 301 |
|---|---|
20 301 med ord er tyve tusind trehundrede en.
På en check skriver man Tyve tusind trehundrede en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 20 301 er tyve tusind trehundrede en. (20301.).