1 878 i Ord
et tusind ottehundrede otteoghalvfjerds
| Tal | 1 878 |
|---|---|
| i Ord | et tusind ottehundrede otteoghalvfjerds |
| Ordenstal | et tusind ottehundrede otteoghalvfjerds. (1878.) |
| På en check | Et tusind ottehundrede otteoghalvfjerds kroner og 00/100 øre |