1 481 i Ord
et tusind firehundrede enogfirs
| Tal | 1 481 |
|---|---|
| i Ord | et tusind firehundrede enogfirs |
| Ordenstal | et tusind firehundrede enogfirs. (1481.) |
| På en check | Et tusind firehundrede enogfirs kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 481 |
|---|---|
1 481 med ord er et tusind firehundrede enogfirs.
På en check skriver man Et tusind firehundrede enogfirs kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 481 er et tusind firehundrede enogfirs. (1481.).