1 432 i Ord
et tusind firehundrede toogtredive
| Tal | 1 432 |
|---|---|
| i Ord | et tusind firehundrede toogtredive |
| Ordenstal | et tusind firehundrede toogtredive. (1432.) |
| På en check | Et tusind firehundrede toogtredive kroner og 00/100 øre |