1 355 i Ord
et tusind trehundrede femoghalvtreds
| Tal | 1 355 |
|---|---|
| i Ord | et tusind trehundrede femoghalvtreds |
| Ordenstal | et tusind trehundrede femoghalvtreds. (1355.) |
| På en check | Et tusind trehundrede femoghalvtreds kroner og 00/100 øre |