1 342 i Ord
et tusind trehundrede toogfyrre
| Tal | 1 342 |
|---|---|
| i Ord | et tusind trehundrede toogfyrre |
| Ordenstal | et tusind trehundrede toogfyrre. (1342.) |
| På en check | Et tusind trehundrede toogfyrre kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 342 |
|---|---|
1 342 med ord er et tusind trehundrede toogfyrre.
På en check skriver man Et tusind trehundrede toogfyrre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 342 er et tusind trehundrede toogfyrre. (1342.).