1 233 i Ord
et tusind tohundrede treogtredive
| Tal | 1 233 |
|---|---|
| i Ord | et tusind tohundrede treogtredive |
| Ordenstal | et tusind tohundrede treogtredive. (1233.) |
| På en check | Et tusind tohundrede treogtredive kroner og 00/100 øre |