1 028 i Ord
et tusind otteogtyve
| Tal | 1 028 |
|---|---|
| i Ord | et tusind otteogtyve |
| Ordenstal | et tusind otteogtyve. (1028.) |
| På en check | Et tusind otteogtyve kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 028 |
|---|---|
1 028 med ord er et tusind otteogtyve.
På en check skriver man Et tusind otteogtyve kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 028 er et tusind otteogtyve. (1028.).