100 920 i Ord
et hundrede tusind nihundrede tyve
| Tal | 100 920 |
|---|---|
| i Ord | et hundrede tusind nihundrede tyve |
| Ordenstal | et hundrede tusind nihundrede tyve. (100920.) |
| På en check | Et hundrede tusind nihundrede tyve kroner og 00/100 øre |