100 722 i Ord
et hundrede tusind syvhundrede toogtyve
| Tal | 100 722 |
|---|---|
| i Ord | et hundrede tusind syvhundrede toogtyve |
| Ordenstal | et hundrede tusind syvhundrede toogtyve. (100722.) |
| På en check | Et hundrede tusind syvhundrede toogtyve kroner og 00/100 øre |