100 400 i Ord
et hundrede tusind firehundrede
| Tal | 100 400 |
|---|---|
| i Ord | et hundrede tusind firehundrede |
| Ordenstal | et hundrede tusind firehundrede. (100400.) |
| På en check | Et hundrede tusind firehundrede kroner og 00/100 øre |