1 001 010 i Ord
en million et tusind ti
| Tal | 1 001 010 |
|---|---|
| i Ord | en million et tusind ti |
| Ordenstal | en million et tusind ti. (1001010.) |
| På en check | En million et tusind ti kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 001 010 |
|---|---|
1 001 010 med ord er en million et tusind ti.
På en check skriver man En million et tusind ti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 001 010 er en million et tusind ti. (1001010.).