1,608 in Words
one thousand six hundred and eight
| Number | 1,608 |
|---|---|
| in Words | one thousand six hundred and eight |
| Ordinal | one thousand six hundred and eighth (1608th) |
| On a check | One thousand six hundred and eight and 00/100 |