1,564 in Words
one thousand five hundred and sixty-four
| Number | 1,564 |
|---|---|
| in Words | one thousand five hundred and sixty-four |
| Ordinal | one thousand five hundred and sixty-fourth (1564th) |
| On a check | One thousand five hundred and sixty-four and 00/100 |