1,422 in Words
one thousand four hundred and twenty-two
| Number | 1,422 |
|---|---|
| in Words | one thousand four hundred and twenty-two |
| Ordinal | one thousand four hundred and twenty-second (1422nd) |
| On a check | One thousand four hundred and twenty-two and 00/100 |