1,130 in Words
one thousand one hundred and thirty
| Number | 1,130 |
|---|---|
| in Words | one thousand one hundred and thirty |
| Ordinal | one thousand one hundred and thirtieth (1130th) |
| On a check | One thousand one hundred and thirty and 00/100 |